Ne kartą įvykių epicentre atsidūrė Žygimantas Skučas, kuris nevengė konfliktuoti su Martynu Echodu, kartą stumtelėjo Dominique Suttoną.

Toks varžovų puolėjo žaidimas ne kartą supykdė „Ryto“ strategą Dainių Adomaitį, kuris paskutinę minutę net užsidirbo techninę pražangą.

„O kaip jums visa tai atrodo? Aš matau, sirgaliai mato, kad Skučas žaidžia nesportiškai, o teisėjai nemato? Tai antikrepšinis. Tokias rungtynes teisėjams reikia peržiūrėti ir (Skučą) diskvalifikuoti kelerioms rungtynėms.

Tai teisėjų kaltė. Jei po susidūrimo su Skuču Arnas Butkevičius negalės žaisti Europos taurėje, tai bus teisėjų kaltė.

Mes kalbame apie žaidėjų sveikatą. Kelis mėnesius pailsėjome, dabar Ž. Skučas grįžo ir vėl gyvensime sunkiai“, – spaudos konferencijoje kalbėjo D. Adomaitis.

Jo oponentas Gediminas Petrauskas siūlė atkreipti dėmesį į teisėjų skirtingai traktuotas situacijas, kuriose nukentėjo jo auklėtiniai.

„Aš pats apie Žygį negaliu kalbėti, nes tai yra mano auklėtinis, nesiruošiu nei jo ginti, nei teisinti. Bet man labai juokinga, kai vienas žmogus atsiduria epicentre, o visų kitų žaidėjų veiksmai yra nustumiami į šoną.

Nekalbu tik apie savo ekipos auklėtinius. Atvirai pasakysiu, kad taisyklių traktavimas negali taip skirtis žaidėjams, kaip šiose rungtynėse. Gal mes nemokame eiti į kontaktą. Dvi identiškos situacijos skirtingose aikštės pusėse, o mes likome nubausti“, – teigė „Pieno žvaigždžių“ strategas Gediminas Petrauskas.

Anot jo, pralaimėjimo priežastys slypi trečiame kėlinyje, kuriame jo vadovaujama ekipa sužaidė prastai ir leido šeimininkams nežymiai atitrūkti.

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.ŽALGIRIS141
2.NEPTŪNAS132
3.RYTAS124
4.LIETKABELIS106
5.PIENO ŽVAIGŽDĖS79
6.JUVENTUS69
7.DZŪKIJA610
8.SKYCOP510
9.NEVĖŽIS213
10.ŠIAULIAI213

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)