Žalgirietis vidutiniškai aikštėje praleidžia po 26 minutes, per kurias pelno po 15,7 taško, atkovoja po 5,6 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 19 naudingumo balų.

Amerikietis ėmė demonstruoti įspūdingą krepšinį pavasarį, o šį sezoną pradėjo jau būdamas puikios formos. „Žalgiryje“ B. Daviesas pirmauja pagal pelnytus taškus, atkovotus ir perimtus kamuolios, blokuotus metimus ir naudingumo balus.

Vidurio puolėjas taip vertinamas ne tik dėl jo statistikos, tačiau ir plataus puolimo arsenalo. B. Daviesas gali žaisti nugara į krepšį, atakuoti iš vidutinio nuotolio ar pats varytis kamuolį ir apeiti lėtesnius varžovų aukštaūgius.

Už Šarūno Jasikevičiaus auklėtinį geriau įvertinti tik du aukštaūgiai – Nikola Milutinovas ir Janas Vesely. Arti geriausiųjų trejeto liko Artūras Gudaitis, Vincentas Poirier ir Gustavo Ayonas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygoje yra iškovoję 7 pergales iš 14 galimų ir rikiuojasi šeštojoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)