Ž. Skučas rungtynėse su „Šiauliais“ per 24 minutes spėjo surinkti 20 taškų (4/6 dvitaškių), atkovojo 9 kamuolius ir išprovokavo 5 varžovų pražangas. Kaunietis surinko 25 naudingumo balus.

Toks pasirodymas leido jo komandai 96:86 nugalėti varžovus.

Verta pažymėti, jog krašto puolėjas Pasvalio komandai atstovavo ir 2014-2016 metais, tačiau būtent vakar jam pavyko sužaisti naudingiausias savo rungtynes vilkint „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius – prieš tai geriausias rezultatas buvo 24 naudingumo balai, surinkti 2015–aisiais, atkrintamųjų rungtynėse su Utenos „Juventus“.

Tai buvo geriausios krepšininko rungtynės „Betsafe–LKL“ pirmenybėse nuo 2014–ųjų kovo mėnesio. Tuomet dar atstovaudamas Kauno „LSU–Atleto“ komandai Ž. Skučas su Kėdainių „Nevėžiu“ surinko 29 naudingumo balus.

Kartu su Ž. Skuču tarp naudingiausių savaitės krepšininkų pirmą kartą pateko Rokas Jokubaitis (Kauno „Žalgiris“), taip pat Dovis Bičkauskis (Utenos „Juventus“), Ignas Vaitkus ir Antanas Udras (abu – „Šiauliai“).

Geriausias karjeros rungtynes „Betsafe–LKL“ pirmenybėse sužaidė jaunasis „Žalgirio“ įžaidėjas Rokas Jokubaitis.

Aštuoniolikmetis gerino asmeninius rekordus naudingumo, taškų, rezultatyvių perdavimų ir perimtų kamuolių grafose.

R. Jokubaitis pelnė 11 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius ir surinko 19 naudingumo balų bei padėjo savo ekipai išvykoje nesunkiai nugalėti „Nevėžio“ krepšininkus 79:55.

Gynėjų grandyje taip pat yra ir „Juventus“ įžaidėjas Dovis Bičkauskis.

Šis dvikovoje su Panevėžio „Lietkabeliu“ jis užfiksavo dvigubą dublį – 12 taškų ir 11 rezultatyvių perdavimų (21 naudingumo balas).

D. Bičkauskis tapo daugiausia rezultatyvių perdavimų lygoje atliekančiu krepšininku.

Penketuką užbaigia du „Šiaulių“ atstovai, nors jų atstovaujama komanda patyrė nesėkmę Pasvalyje.

Krašto puolėjas Ignas Vaitkus surinko 24 naudingumo balus (22 taškai, 5 atkovoti kamuoliai), o vidurio puolėjas Antanas Udras apskritai surinko didžiausią naudingumo balų skaičių, tačiau naudingiausiu žaidėju netapo dėl ekipos patirto pralaimėjimo.

Aukštaūgis pasižymėjo 14 taškų (7/7 dvit.) ir atkovojo 9 kamuolius, tokiu būdu surinkdamas 27 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)