Šeimininkai rungtynių eigą perlaužė po ilgosios pertraukos. K. Giedraitis pataikė dvitaškį, Ernestas Naruševičius ir Ąžuolas Tubelis pridėjo po baudos metimą, o atkarpą 6:0 vainikavo Simas Jarumbauskas, kuris padidino „Perlo“ pranašumą iki dviženklio (43:33).

KTU dar buvo sumažinę savo deficitą iki 6 taškų (42:48), tačiau S. Jarumbauskas ir Erikas Jermolajevas kėlinio pabaigoje smeigė po tritaškį ir vilniečiai atstatė dviženklę persvarą – 54:44. Ketvirtajame kėlinyje Arvydo Gronskio auklėtiniai rimto pasipriešinimo nebesulaukė ir įsirašė 11-tą pergalę.

Nugalėtojams K. Giedraitis pelnė 21 tašką (4/7 dvitaškiai, 3/10 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 6 ir perėmė 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, triskart suklydo bei surinko 19 naudingumo balų.

Vilniečiams kojos nepakišo ir prastas tritaškių pataikymas – tikslą pasiekė viso labo 6 metimai iš 31 (19 proc.). Tiesa, ne ką geriau pasirodė ir KTU, kurie realizavo 31 proc. tolimų metimų (7/22). Pagrindine kauniečių problema šį vakarą tapo klaidos, kurių padarė 26.

„Perlas“: Karolis Giedraitis 21, Simas Jarumbauskas 12, Robertas Keliačius 9 taškai.

KTU: Matas Ragauskas 18, Gytis Asačiovas 14, Redas Jakubauskas 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)