5 tūkst. eurų bauda ir įspėjimas dėl galimo suspendavimo vienoms rungtynėms skirti Maskvos CSKA vyriausiajam treneriui Dimitrios Itoudžiui, Tel Avivo „Maccabi“ strategui Ioanniui Sfairopoului ir Stambulo „Anadolu Efes“ vedliui Erginui Atamanui.

Pranešama, kad D. Itoudis nubaustas dėl savo komentarų dar po lapkričio 1-osios rungtynių su Pirėjo „Olympiakos“, I, Sfairopoulas – už komentarus po gruodžio 6-osios dienos rungtynių su Stambulo „Daruššafaka“, o E. Atamanas – po plačiai nuskambėjusio gruodžio 7-osios pasisakymo vertinant rungtynes su Madrido „Real“.

Nors Eurolyga plačiau savo sprendimo nekomentuoja, neabejotina, kad bent jau E. Atamanas turnyro rengėjų rūstybę užsitraukė užsipuldamas neva suklydusius rungtynių teisėjus, tačiau vėliau paaiškėjo, kad turkas tiesiog nežinojo pasikeitusių krepšinio taisyklių.

„Pirmaudami 15-os taškų pranašumu mes pradėjome per dažnai klysti. Prametėme per daug metimų. Mes juos spaudėme 35 minutes. Tačiau varžovai sugrįžo į žaidimą, perėmė iniciatyvą ir laimėjo rungtynes. Aš manau, teisėjas padarė grubią klaidą. Po Bryanto Dunstono techninės pražangos varžovams turėjo būti likusios 4 sek. atakai, o jiems skirtos 14 sek. Mes kalbėsimės su Eurolyga ir paprašysime pakartoti šias rungtynes“, – tuomet spaudos konferencijoje pareiškė E. Atamanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)