Kaip praneša vienas pagrindinių Kolumbijos naujienų portalų „El Tiempo“, avarijos metu žuvo 9 žmonės, dar 22 buvo sužeisti.

Autobusu keliavo Kalima el Darien miestelio jaunimo krepšinio komandos nariai, lydimi trenerių ir artimųjų.

Autobuso avarija Kolumbijoje

„Cristales“ įmonei priklausęs autobusas komandą vežė į rungtynes, kurios turėjo vykti gretimame Jotokos mieste.

Iš viso autobusu važiavo 29 asmenys. Tarp žuvusių – penki nepilnamečiai. Du iš jų – 13-metis ir 16-metis – buvo į rungtynes vykusios krepšinio komandos nariai. Avarijos metu žuvo ir 3 metų amžiaus vaikas.

Ligoninėje mirė ir pats autobusą vairavęs 22-ejų Hernando Gonzalezas Bolanjosas. Atlikus pirminę incidento ekspertizę manoma, kad vairuotojas transporto priemonės kontrolę prarado ne dėl savo aplaidumo, o dėl techninių priežasčių – sugedo autobuso stabdžiai.

„Tai – didžiulė tragedija. Vaikinai vyko kartu su savo tėvais, kurie labai didžiavosi turėdami sportuojančius sūnus. Jie vyko kartu palaikyti savo atžalų. Trūksta žodžių apibūdinti skausmui ir gedului, kurie apėmė mūsų bendruomenę“, – teigė Calima el Darien meras Hectoras Fabio Zapata.

Autobuso avarija Kolumbijoje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)