Savaitgalį triukšmingai savo gimtadienį Vilniuje atšventusi „B tribūna“ gausiai susirinko ir į rungtynes Kaune. Laikinojoje sostinėje viešėjo daugiau nei pusė tūkstančio klubo gerbėjų, kurie prieš susitikimą surengė eitynes miesto gatvėmis.

Sostinės komanda patyrė penktą pralaimėjimą iš eilės (skaičiuojant LKL ir Europos taurės turnyrus), o fanai kitą dieną po rungtynių pasidalijo įrašu savo feisbuko profilyje.

„Dar vienas įspūdingas mūsų judėjimo pasirodymas – virš 500 žmonių Kaune. Ačiū prisidėjusiems draugams Dzūkų Tankai ir Vakarų Banga.

Būkime atviri, didžiajai daliai adekvačių Rytfanių liūdna ne dėl rezultatų ar turnyrinės lentelės, sporte tokie svyravimai normalūs. Liūdna dėl perspektyvų, dėl atsakomybės ir noro stokos klubo viduje. Ji yra akivaizdi, visiems matomos tikros „Ryto“ problemos, apie jas kalbama ir garsiai, ir krepšinio užkulisiuose. Bet atrodo, kad kažkas jų nemato, ir nežinia, kada tai keisis...

Atmetus visą tai, raginame toliau būti stipriems ir nenustoti mylėti šį klubą. Klubą, su kuriuo B Tribūna jau 20 metų, kuris mums davęs tiek nuostabių akimirkų. Žinokite, jog vienas ar kitas vadovas yra laikinas, su savo asmeniniais interesais jie keičiasi labai greitai. Tikime, jog išauš diena, kai už viso šito stovės profesionalūs ir tikrai mylintys klubą žmonės. Tada klubas pradės kilti. Kai jis taps prioritetu numeris vienas.

Mes esame tribūnose ir laimėje, ir varge. Vos prabudę pirmadienio rytą mūsiškiai jau iškeliavo į Italiją. Jau greitai iš išvykos pasirodys daugiau nuotraukų ir video. Būkit su Rytu, būkit su B Tribūna.

Kita išvyka bus Kalėdinė, gruodžio 23 judėsime keršyti Lietkabeliui. Apsibrauk tą datą, nes važiuosi kartu!“

Primename, kad neseniai iš „Ryto“ klubo generalinio direktoriaus pareigų atsistatydino vienas iš klubo dalininkų Darius Gudelis, jį pakeitė Julius Sarapinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)