Į Kauną palaikyti saviškių sekmadienį išvyko daugiau kaip 400 „Ryto“ sirgalių, o ši kelionė – neeilinė: sostinės klubo fanus vienijanti „B Tribūna“ šį savaitgalį švenčia 20-ies metų sukaktį.

Teko girdėti atsiliepimų iš praėjusio sezono, kai rungtynės vyko Kaune. Atmosfera šiandien turėtų būti neeilinė ir įdomi.
Arnas Butkevičius

Tam ruošiamas specialus komandos palaikymas Kaune, į kurį atvyko devyni „Ryto“ sirgalių autobusai.

„Be abejonės, visada sirgaliams geriausia dovana – pergalė. Mes visą laiką stengiamės juos džiuginti, tik ne visose rungtynėse pavyksta tą padaryti.

Žinome, kad jų atvyks didžiulė grupė. Teko girdėti atsiliepimų iš praėjusio sezono, kai rungtynės vyko Kaune, atmosfera turėtų būti neeilinė ir įdomi“, – prieš kelionę į Kauną šeštadienį kalbėjo „Ryto“ komandos puolėjas Arnas Butkevičius.

Anot jo, nėra vienos konkrečios banguoto žaidimo priežasties.

„Sunku pasakyti. Galbūt ir traumos išbalansuoja ekipą. Neturiu tokio vieno atsakymo. Atrodo, vieneriose rungtynėse išvengėme klaidų, kurias darėme ankstesniuose mačuose, bet atsiranda kitos klaidos.

Kitose rungtynėse grįžta tos klaidos, kurių atrodo, jau nebedarėme kurį laiką. Sunku tai paaiškinti“, – kalbėjo A. Butkevičius.

Pirmoje kovoje spalio mėnesį Vilniuje „Rytas“ ketvirto kėlinio pradžioje dar pirmavo 66:52. Tačiau atkarpą net 22:0 laimėjęs „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje nesuteikė „Rytui“ šansų ir pasiekė nelengvą pergalę 76:69.

Šią savaitę „Rytas“ trečiadienį namuose 83:94 pralaimėjo Panevėžio „Lietkabeliui“, „Žalgiris“ ketvirtadienį Eurolygoje 83:75 patiesė Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus.

„TOP Sport“ lažybų analitikai „Ryto“ pergalės (įskaitant ir pratęsimą) galimybę vertina gana kukliai – 23 proc., atitinkamai „Žalgirio“ šansai kur kas geresni – 77 proc.

Sekmadienį „Žalgirio“ ir „Ryto“ akistata prasidės 17:20 val. Rungtynes tiesiogiai transliuos DELFI.TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)