Tai buvo 5-a pergalė per 6-erias rungtynes vadovaujant naujajam Aukštaitijos sostinės klubo treneriui Nenadui Čanakui.

„Lietkabelis“ vertėsi be gynėjo Pauliaus Valinsko, kuriam išvakarėse atlikta danties operacija. Komandą šįkart į priekį vedė naujieji legionieriai Stefanas Sinovecas ir Žiga Dimecas, pelnę po 15 taškų.

Įspūdingai pasirodė ir įžaidėjas Jamaras Wilsonas, per 22 min. surinkęs 11 taškų, atkovojęs 9 kamuolius ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus.

„Nevėžio“ gretose debiutavę naujokai Gintautas Matulis ir amerikietis A. J. Parkeris pasirodė skirtingai: pirmasis pelnė 9 taškus, antrasis per 9 minutes prametė 6 metimus ir niekuo nepasižymėjo.

Kėdainių ekipą puolime traukė tik etatinis lyderis Chauncey Collinsas, kurio sąskaitoje – 25 taškai ir 5 rezultatyvūs perdavimai.

Turnyro lentelėje „Lietkabelis“ (9 pergalės/4 pralaimėjimai) pasivijo „Rytą“, su kuriuo dabar dalinasi trečia vieta. Vilniečiai sekmadienį Kaune susitiks su šalies čempionu ir dabartiniu lyderiu „Žalgiriu“.

Šeštą kartą iš eilės tuščiomis aikštę palikęs „Nevėžis“ (2/11) nukrito į paskutinę dešimtą vietą, aukštyn praleidęs taip pat vos dusyk laimėjusius „Šiaulius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)