Po dviejų kėlinių „Dzūkija“ pirmavo 39:25, tačiau trečiajame iniciatyvą visiškai perėmė Martyno Gecevičiaus vedami svečiai iš Prienų. Sužaidus 30 min. priekyje jau buvo „Skycop“ – 51:50.

Ketvirtasis kėlinys vyko itin permainingai, bet lemiamą žodį šiose rungtynėse tarė patirtis.

„Skycop“ žaidėjai šaltakraujiškai realizavo tritaškius ir baudų metimus, o didžiausiu dzūkų skriaudiku tapo be keitimų žaidęs ir net 28 taškus pelnęs (6/14 trit.) bei 30 naudingumo balų surinkęs Martynas Gecevičius. Taip pat Martynas atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir nesuklydo nė vieno sykio.

Dar 15 taškų prie pergalės pridėjo Darjušas Lavrinovičius, taip pat atkovojęs 10 kamuolių ir surinkęs 27 naudingumo balus. Veteranui tai padaryti pavyko vos per 20 min.

Dzūkų gretose dvigubą dublį surinkti sugebėjo Egidijus Dimša, kuris pelnė 16 taškų ir atkovojo 12 kamuolių.

Pagrindinis dzūkų įžaidėjas Kendrickas Brownas pataikė vos 2 iš 9 dvitaškių, o visi jo bandymai imtis iniciatyvos rungtynių pabaigoje nebuvo sėkmingi.

Itin prastai rungtynės susiklostė antradienį apie ilgalaikį užsilikimą Alytuje pranešusiam Steponui Babrauskui, kuris per 14 min. prametė visus 4 metimus ir mačą baigė surinkęs -5 efektyvumo balus.

Primename, kad pirmose šios poros rungtynėse Prienuose stipresnė buvo „Dzūkija“, tačiau ji išvykoje laimėjo tik vienu tašku – 84:83.

„Skycop“: Martynas Gecevičius 28 (2/4 dvit., 6/14 trit., 6/6 baud., 30 naud. bal.), Darjušas Lavrinovičius 15 (10 atk. kam., 27 naud. bal.), Michaelas Brueswitzas 13, Vytenis Lipkevičius 7, Kšištofas Lavrinovičius 6, Arnas Labuckas 6, Anthony Keithas Lee – 4 taškai.

„Dzūkija“: Egidijus Dimša 16 (12 atk. kam.), Kendrickas Brownas 13 (2/9 trit.), Dominykas Domarkas 12, Paulius Petrilevičius 11 (11 atk. kam.), Artūras Jomantas 7, Mindaugas Sušinskas 4, Gediminas Žalalis 3, Paulius Danisevičius 2 taškai.

Trečiadienį per „Betsafe–LKL“ rungtynių tarp Vilniaus „Ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ pertrauką bus ištraukti ketvirtfinalio burtai.

Keturios stipriausios praėjusio sezono komandos „Žalgiris“, „Rytas“, „Neptūnas“ ir „Lietkabelis“ bus suporuotos su „Šiauliais“, „Pieno žvaigždėmis“, „Juventus“ ir „Skycop“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)