„Pamenu, tai buvo vieni iš legendinių finalų tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA komandų. Į rungtynes patekau mamos draugės dėka, nes ši iš darbo gavo porą bilietų. Dabartinė karta turbūt sunkiai įsivaizduoja, koks būdavo ažiotažas ir ką tuo metu reikšdavo tokie mūšiai“, – teigė Eurolygos čempionas.

Dabar „Žalgirio“ trenerių štabe dirbantis D.Maskoliūnas plačiau papasakojo apie pirmąjį savo kartą stebint žalgiriečių mačą gyvai.

„Emocijos prasidėjo vos tik įlipus į autobusą Jonava – Kaunas ir buvo išties neįtikėtinos. Mano treneris Rimantas Grigas nuolat pasakodavo apie visą situaciją, o mačus iki tol stebėdavau tik per televiziją. Prisimenu, kaip su didžiule mase žmonių vieningai traukėme halės link. Šiurpuliukai per kūną lakstė jau nuo tos dienos, kai sužinojau, jog keliausiu jų stebėti gyvai“, – prisiminė D.Maskoliūnas, pirmųjų rungtynių į halę stebėti vykęs iš gimtosios Jonavos.

Sėkmingą krepšininko karjerą susikūręs D.Maskoliūnas vėliau su „Žalgiriu“ į viršų kėlė Eurolygos čempionų taurę, o pirmą kartą pravėręs legendinės Kauno sporto halės duris tebuvo autografų laukiantis vaikas.

„Puikiai pamenu, kad po rungtynių stovėjau ir laukiau galimybės paprašyti autografų. Pavykus gauti amžinatilsį Raimundo Čivilio autografą, supratau, jog tai buvo viena geriausių dienų mano gyvenime“, – kalbėjo D.Maskoliūnas.


Viso sezono metu savo pirmaisiais kartais, lankantis „Žalgirio“ namų rungtynėse, dalinsis įvairios Lietuvos įžymybės, sirgaliai bei patys krepšininkai. Pirmą kartą „Žalgirio“ arenoje apsilankę gerbėjai galės įsigyti #MANOPIRMAS rinkinį, rinksis į bendrus susitikimus, kuriuose galės užmegzti naujas pažintis ir kartu susipažinti su dar iki šiol rungtynėse neaplankyta „Žalgirio“ arena bei išbandyti rungtynių metu laukiančias pramogas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)