Savaitgalį Brešoje vykusios Italijos čempionato rungtynes tarp vietos „Germani“ ir Turino „Fiat“ komandų pertraukė labai nemalonus incidentas.

Pačiame mačo įkarštyje ant parketo už galvos susiėmęs krito 26-erių šeimininkų ekipos kapitonas M. Ceronas.

Po krepšiu kovodamas dėl kamuolio jam alkūne į galvą pataikė varžovų ekipos žaidėjas Mouhammadou Jaitehas.

Į aikštę suskubo medikai – jau po kelių akimirkų paaiškėjo, kad sunerimti reikia ne juokais. 195 cm ūgio žaidėjas buvo praradęs sąmonę.

M. Ceronas žaibiškai buvo išgabentas į ligoninę, kur jam diagnozuotas smilkinkaulio lūžis, itin pavojinga trauminė hematoma.

Chirurgai nedvejojo. Anot „La Gazzetta Dello Sport“ pranešimo, krepšininkui sėkmingai atlikta labai sudėtinga operacija, trukusi beveik keturias valandas.

Chirurgams pavyko rekonstruoti sulaužytą smilkinkaulį ir stabilizuoti sportininko būklę. Visgi nuo tolesnių prognozių gydytojai kol kas susilaiko.

„Visas klubas – krepšininkai, treneriai, personalo nariai ir komandos fanai, yra kartu su Marco ir jo šeima. Linkime kuo didžiausios stiprybės“, – oficialių pranešimą išplatino „Germani“ klubas.

Incidentą, kurio metu nukentėjo M. Ceronas, galite matyti nuo 1 min. 12 sek.


Būtent „Pala Leonesa“ arenoje, kurioje įvyko šis incidentas, ketvirtadienį žais Italijos ir Lietuvos rinktinės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)