Sekmadienio vakarą Barselonos „Palau Blaugrana“ arenoje vykusiame susitikime šeimininkai svečius iš Madarido siutriuškino 86:69 (20:19, 19:17, 24:23, 23:10).

„Barcelona“ varžovus užmėtė tritaškiais, kurių pataikė 13 iš 26 (50 proc.), o pats rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo 16 taškų surinkęs Kyle'as Kuricas.

Po 12 taškų prie pergalės pridėjo Adamas Hanga ir Chrisas Singletonas.

Buvusio „Žalgirio“ lyderio Kevino Pangoso sąskaitoje – 7 taškai.

Pralaimėjusiems 12 taškų surinko Jaycee Carrollas, po 10 – Jeffery Tayloras ir Facundo Campazzo (7 rez. perd.).

Būtent šis nedidukas gynėjas iš Argentinos įvykių epicentre atsidūrė rungtynių pertraukos metu, kai įsitraukė į konfliktą su katalonus treniruojančiu serbu Svetislavu Pešičiumi.

42-ejais metais už „Real“ žaidėją vyresnis S. Pešičius buvo toks agresyvus, kad tramdyti ir raminti trenerį teko abiejų komandų žaidėjams – prireikė ir Gustavo Ayono, ir Rudy Fernandezo „paslaugų“.

Vargais negalais, padedant asistentams, aistros buvo numalšintos, o prieš pat trečiąjį kėlinį į aikštelę sugrįžę konflikto dalyviai turėjo pasiaiškinti prieš vaizdo kamerą.

„Tokių dalykų būna, tai rungtynių emocijos“, – nuo tiesioginio atsakymo, dėl ko kilo konfliktas, išsisukinėjo F. Campazzo.

Tuo metu S. Pešičius kiek atviresnis.

„Campazzo – geras krepšininkas, aš jį labai gerbiu. Kai treniravau Miuncheno „Bayern“, norėjau jį matyti savo gretose, bet nepavyko susitarti. Tačiau aikštėje jis daro pernelyg daug nešvarių triukų“, – pareiškė serbas.

Ispanijos žurnalistų nuomone, S. Pešičiaus pyktį sukėlė F. Campazzo bandymas pergudrauti teisėjus antrojo kėlinio pabaigoje, kai argentinietis imitavo, jog varžovas jį stabdė ne pagal taisykles.

Pažymėtina, kad rungtynių pabaigoje F. Campazzo dar kartą atsidūrė emocijų sūkuryje – apsistumdė su Barselonos komandos vidurio puolėju Ante Tomičiumi.

Po šios pergalės „Barcelona“ (9/1) tapo vienvalde Ispanijos čempionato turnyro lentelės lydere. „Real“ (8/2) antrąją vietą dalijasi su tiek pat pergalių turinčiomis Malagos „Unicajos“ ir Vitorijos „Baskonia“ komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)