Po pirmojo CSKA kluptelėjimo Eurolygoje nebeliko nepralaimėjusių komandų, o Danilo Nikoličiaus dvitaškio dėka dramatiškai laimėjusi Podgoricos ekipa pasiekė savo antrąją pergalę prestižiškiausiame Senojo žemyno krepšinio turnyre.

„Sveikiname „Budučnost“ klubą, kuris puikiai sugrįžo į rungtynes ir iškovojo pelnytą pergalę, – D. Itoudį cituoja „RIA Novosti“, – Žaidimas buvo lygus, viskas galėjo pakrypti bet kuria linkme. Ilgai kontroliavome žaidimą, tačiau ketvirtajame kėlinyje subyrėjome.“

„Prieš rungtynes pasakiau auklėtiniams, kad mūsų laukia sunkios rungtynės. Pasakiau, kad turėsime sunkiai dirbti tam, kad išliktume nepralaimėję. Jie tuo nepatikėjo. Turbūt jie pamanė, jog esu kvailys.

Šis pralaimėjimas yra gera pamoka – turime būti maksimaliai pasiruošę kiekvienoms rungtynėms. Dabar žinome, kas gali atsitikti, jei aikštelėje neatiduodame visų savo jėgų“, – po nesėkmės prieš Aleksandro Džikičiaus kariauną kalbėjo D. Itoudis.

CSKA su aštuoneriomis laimėtomis rungtynėmis išlieka Eurolygos viršūnėje, o emocingai antrąją pergalę šventę juodkalniečiai pakilo į tryliktąją poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)