Per 29 minutes M. Kalnietis nugalėtojams pelnė 11 taškų (1/1 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai), atliko 9 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 8 ir perėmė kamuolį, išprovokavo 4 pražangas, 3 kartus suklydo ir surinko 24 naudingumo balus. Lietuvis pakartojo savo šio sezono naudingumo balų rekordą – tiek pat surinko dvikovoje su Belgrado „Partizan“.

Rezultatyviau už M. Kalnietį šiose rungtynėse žaidė tik Miro Bilanas. Jo sąskaitoje 23 taškai ir 7 atkovoti kamuoliai bei 33 naudingumo balai.

Vietą kitame etape užsitikrinusi „Asvel“ (6 pergalės/2 pralaimėjimai) komanda pirmauja C grupėje, o „Turk Telekom“ (3/5) ekipa žengia ketvirta.

„Turk Telekom“: Reggie Reddingas 19, Sylvenas Landesbergas 18, Vladimiras Štimacas 15, Kenny Gabrielis 13.

„Asvel“: Miro Bilanas 23, A.J. Slaughteris ir Demarcusas Nelsonas po 13, Mantas Kalnietis 11 (9 rez.p., 8 atk.k.), Davidas Lighty 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)