„Norėjome padėkoti žmogui, kurio Vilniuje labai trūks. Sužinojome, jog jau kurį laiką Alberto neturi nieko bendro su Rytu.

Tai vienas pozityviausių ir šilčiausių žmonių per visą mūsų klubo istoriją. Jis puikiai sutarė tiek su mumis, tiek su žaidėjais. Didžiausią įspūdį paliko Alberto aistra krepšiniui ir savo darbui. Jis spėjo pamilti Vilniaus miestą ir klubą, ne kartą pats tai minėjo. Jo energija ir emocijos yra tai ko jau spėjo pasiilgti ne vienas rytfanis.

Labai liūdna, jog jam nebuvo atrasta vieta mūsų klube, galbūt kada ateityje... Gracias, Alberto!“, – rašoma „B tribūnos“ feisbuko profilyje.

Tiesa, kiek vėliau portalas Krepšinis.net pacitavo patį A. Blanco, kuris paneigė klubo sirgalių išplatintą informaciją ir tikino liekantis klube ar bent jau nežinantis apie atleidimą.

Praėjusį sezoną A. Blanco buvo užsitraukęs tuometinio Vilniaus komandos trenerio Rimo Kurtinaičio rūstybę, kai Ispanijos žiniasklaidai viešai išanalizavo Kauno „Žalgirio“ krepšininkų stipriąsias ir silpnąsias puses.

Prieš šį sezoną A. Blanco buvo pristatytas kaip tarptautinis komandos skautas, ieškantis naujų žaidėjų vyrų ir jaunimo programai užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)