Dainius Adomaitis bei Virginijus Šeškus pozityviai atsiliepė ir apie naujuosius savo komandų žaidėjus, nors tiek Rokas Stipčevičius, tiek Vytenis Lipkevičius žaidė gana neužtikrintai.

R. Stipčevičius per 15 minučių nepelnė taškų, prametė dvitaškį ir tris tritaškius, atliko rezultatyvų perdavimą, po du kartus suklydo ir prasižengė bei surinko -7 naudingumo balus.

„Manau, svarbiausia, kad nėra abejonės jo sprendimuose. Faktas, kad puolime susikūrėme daug gerų situacijų ir daug tų situacijų buvo laisvi tritaškiai, kurių nepataikėme. Tai yra protingas ir patyręs žaidėjas“, – apie kroatą kalbėjo D. Adomaitis.

Į Prienus iš Panevėžio „Lietkabelio“ sugrįžęs Vytenis Lipkevičius per 23 minutes pelnė 5 taškus (1/1 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai), sugriebė 5 atšokusius kamuolius, 4 kartus suklydo ir surinko 3 naudingumo balus.

„Lipkevičius nors ir pridarė klaidų, bet žmogus, matosi, atiduoda visą sielą. Vyteniui reikia išmokti kažką naujo, bet jis čia rado ir daug to, ką jau moka. Jam dar sunku, reikia įsilieti, bet energijos jis į mūsų žaidimą jau įnešė“, – V. Lipkevičiaus sugrįžimu džiaugėsi V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)