186 centimetrų R. Stipčevičius į Vilnių atvyksta šį sezoną rungtyniavęs tik Kroatijos rinktinėje, o pastaruosius trejus metus jis atstovavo Sasario „Dinamo“ ekipai.

Krepšininkas leis kompensuoti Chriso Kramerio netektį, vis dar traumos padarinius jaučiantis kapitonas negalėjo kartu keliauti į Malagą ir padėti ekipai mūšyje su „Unicaja“.

„Tai yra įžaidėjas, kuris turi sukaupęs didelę patirtį. Jis nemažai žaidęs nacionalinėje rinktinėje ir pasižymi geru tritaškių pataikymu bei kibia gynyba, – apie naujoką pasakojo vyr. treneris Dainius Adomaitis. – Jis gali organizuoti atakas bei pats jas užbaigti.

Renkant informaciją teko girdėti, jog tai yra kovotojas, kuriam svarbiausia pergalė.“

R.Stipčevičius į Vilnių atskristi turėtų ketvirtadienį, o jo debiutas gali įvykti jau šio savaitgalio „Betsafe-LKL“ rugtynėse su Prienų „Skycop“ išvykoje.

Praėjusį sezoną Čempionų lygoje R. Stipčevičius vidutiniškai pelnydavo po 7,3 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio bei atliko po tiek pat rezultatyvių perdavimų.

Kroatas yra savo šalies nacionalinės komandos narys. Pasaulio čempionato atrankoje krepšininkas vidutiniškai renka po 4,8 taško, atkovoja po 3,5 kamuolio bei atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Per savo karjerą gynėjas taip pat atstovavo „Zadar“, Zagrebo „Cibona“, Bursos „Tofaš“, Romos „Virtus“ bei Varezės „Openjobmetis“ ekipoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)