Pasak pranešimų, LaMelo rungtyniaus vienoje Ohajaus valstijos vidurinėje mokykloje, o debiutuoti turėtų dar šį mėnesį, kai komanda susikaus su bendraamžiais iš Indianos.

„Esu laimingas, galėdamas grįžti atgal į JAV. Žaisti kitose šalyse buvo puiki patirtis, iš kurios labai daug išmokau. Esu laimingas ir žaidęs JBA lygoje, už tai esu dėkingas tėčiui. Jis prisideda prie mano tobulėjimo. Dabar nekantraudamas laukiu debiuto naujoje komandoje“, – sakė LaMelo Ballas.

Iki 16-os LaMelo mokėsi Los Andželo „Chino Hills“ mokykloje, tačiau ją paliko, kai tėtis LaVaras savo sūnus nusprendė perkelti į Lietuvą, kur šie žaidė Prienų–Birštono „Vytauto“ komandoje.

Sūnaus norą keltis atgal į JAV vidurinę mokyklą paaiškino ir pati Ballų šeimos galva LaVaras.

„Mano jauniausias sūnus nusprendė baigti savo paskutiniuosius metus vidurinėje ir žais „Spire Prep“ komandoje. Jis gaus vidurinės diplomą ir padės savo naujai komandai. Didžiausias šou vidurinių mokyklų krepšinyje grįžta“, – rašė LaVaras.

Krepšinio pasaulį pasiekė ir naujienos iš kito LaVaro sūnaus – LiAngelo. Šis vasarą nebuvo pašauktas NBA naujokų biržoje, į kurią dėjo viltis, bei nesulaukė rimtesnio komandų dėmesio vasarą.

Dabar LiAngelo informavo, esantis pasiruošęs laukti G lygos klubų dėmesio ir pasiūlymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)