Sausakimšoje arenoje tradiciškai rungtynių užkulisius fiksavo ir su svečiais bendravo „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris vedėja Dalia Belickaitė.

Šįkart D.Belickaitei pavyko pakalbinti ilgosios pertraukos metu koncertavusį vieną populiariausių Lietuvos atlikėjų Saulių Prūsaitį. Dar nespėjus atslūgti pasirodymo emocijoms, S.Prūsaitis džiaugėsi galimybe koncertuoti didžiulei krepšinio sirgaliai miniai.

„Žiauriai smagu, tai yra pilnutėlė arena. Jausmas žvėriškai kietas“, – kalbėjo S.Prūsaitis.

„Žalgirio“ arenoje svečiavosi ir vienas geriausių Lietuvos pulo žaidėjų Pijus Labutis, jau spėjęs savo geru žaidimu pasižymėti ir tarptautinėje arenoje.

„Labai patinka emocija ir ta „Žalgirio“ skleidžiama energija“, – teigė kylanti pulo žvaigždė Lietuvoje.

Šalia Madrido „Real“ suoliuko D.Belickaitė sutiko ir lietuviškų šaknų turintį buvusį krepšinio žaidėją, o dabar ir Eurolygos komentatorių Joe Arlaucką. Lietuvoje svečiuotis mėgstantis J.Arlauckas gyrė Kauną.

„Man labai patinka pasivaikščioti po Kauną. Jau esu ir TV eteryje minėjęs, kad šis miestas – fantastiškas. Vaikščiodamas mieste matau vien tik krepšinį. Jokio futbolo – aplink tik krepšinis. Tai geriausias dalykas Kaune“, – kalbėjo praeityje kartu su A.Saboniu „Real“ klube rungtyniavęs J.Arlauckas.

Pašnekovas gražiais žodžiais atsiliepė ne tik apie Lietuvą, bet ir apie „Žalgirio“ komandą. J.Arlaucko teigimu, žalgiriečiai yra tiesiog pavyzdinė Eurolygos komanda.

„Visada. Atsidavimas, kurį rodo ši komanda, atspindi pagrindines Eurolygos krepšinio savybes. Tai yra dėl ko ir yra ypatinga Eurolyga. Matote, kaip žaidžia „Žalgiris“ – tiesiog žengia į aikštelę ir atiduoda viską. Tai Šaro treniravimo ir savo sistemos perdavimo žaidėjams rezultatas“, – pasakojo „Žalgiriui“ patekti į finalo ketvertą linkėjęs J.Arlauckas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)