Žurnalistas Jorge Quiroga negailėjo pagyrų kauniečiams, kurie ne juokais turėjo išgąsdinti „Real“ gerbėjus.

„Tiesą sakant, rezultatas 79:90 yra kiek didokas atsižvelgiant į Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių spurtą pirmame kėlinyje.

Tačiau, kaip ir visi „Real“ varžovai, „Žalgiris“ neatsilaikė rungtynių pabaigoje. Pažvelgus į pirmo kėlinio rezultatą, sunku patikėti, kad šeimininkai pirmavo net 32:18.

Š. Jasikevičius parengė spąstus, į kuriuos mačo pradžioje pateko Pablo Laso auklėtiniai. Jankūnas, Woltersas ir Milaknis drąskė „Real“ gynybą, kuri Kaune buvo pristatyta kaip geležinė. Keturiolikos taškų deficitas – būtent nuo šio momento pabudo čempionai“, – rašo „Marca“ portalas.

Anot didžiausio Ispanijos sporto dienraščio, trečias kėlinys vėl buvo sudėtingas, bet Jaycee Carrollo ir Facundo Campazzo pastangos leido čempionams neatsilikti nuo šeimininkų.

„Dar kartą įsitikinome, kad dabartinis „Real“ turi 16 žvaigždžių. Pablo Laso žino, kad nesuveikus vienai figūrai, sėkmingai sužais kita. Tai ir leido išsivežti pergalę iš Kauno.

Galiausiai išmušė Gustavo Ayono akimirka, aukštaūgis sėkmingai darbavosi gynyboje, o lemiamu momentu pradėjo terorizuoti varžovus po jų krepšiu. Ketvirtame kėlinyje tritaškiais žalgiriečius pradėjęs terorizuoti Rudy Fernandezas yra tas, kuris yra atsakingas už pergalę prieš „Žalgirį“, – taip rungtynių pabaigą aprašė „Marca“.

Kitas rungtynes Š. Jasikevičiaus auklėtiniai žais lapkričio 9 dieną išvykoje su Podgoricos „Budočnost“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)