Pirmuosius du kėlinius Lietuvos vicečempionai vangiai gynėsi ir leido varžovams naudotis savo pavojingiausiu ginklu – tolimais tritaškiais metimais. Įpusėjus dvikovai rezultatas buvo lygus – 49:49.

Po didžiosios pertraukos Vilniaus ekipa tarsi įjungė aukštesnę pavarą – puikiai gynėsi, o kitoje aikštės pusėje rinko taškus. Po spurto 16:0 rezultatas buvo 71:57 „Ryto“ naudai.

Svečiai pradėjo smagintis dėliodami kamuolį iš viršaus, o nevilties apimti Baro komandos žaidėjai ėmė gelbėtis nesportinėmis pražangomis. Sužaidus 3 minutes ketvirtame ketvirtyje D. Adomaičio auklėtiniai turėjo jau 25 taškų persvarą – 82:57.

D. Adomaitis leido rungtynes baigti komandos jaunimui aikštėje. „Rytas“ iškovojo trečią pergalę D grupėje. Kitas rungtynes vilniečiai žais Malagoje su „Unicaja“ lapkričio 7 dieną.

Mornar“: Bronsonas Koenigas 14, Strahinja Micovičius 11, Urošas Lukovičius ir Nikola Rebičius po 10.

Rytas“: Martynas Echodas (6 atk.k.) ir Mindaugas Girdžiūnas po 13, Eimantas Bendžius ir Dominique'as Suttonas po 12, DJ Seeley 11, Deividas Sirvydis 10, Arnas Butkevičius 9, Evaldas Kairys ir Chrisas Krameris po 6, Aistis Pilauskas, Marekas Blaževičius po 0.

D grupės turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimas, taškai už, taškai prieš, taškų skirtumas)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)