Todėl „Telia“ savo klientams paruošė staigmeną – penktadienį visi „Telia“ išmaniosios televizijos žiūrovai gali nemokamai matyti „TVPlay Sports“ kanalą ir stebėti 21 val. prasidėsiančią dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ ekipų, skelbiama pranešime spaudai.

Tai bus pirmasis „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ komandų susitikimas šių metų Eurolygoje.

Eurolygos sezonas įsibėgėja, o kovos tarp komandų tampa vis įdomesnės ir svarbesnės. Net neabejojame, kad „Telia“ išmaniąją televiziją žiūri daugybė krepšinio mylėtojų ir užkietėjusių „Žalgirio“ sirgalių. Todėl pasirūpinome, kad mūsų klientai galėtų geriausiomis sąlygomis stebėti šias krepšinio rungtynes savo namuose, net jeigu ir neturi užsisakę sporto kanalų paketo“, – teigia „Telia“ TV komandos vadovė Dalia Bražiūnaitė.

„Telia“ išmanioji televizija šiuo metu rodo bemaž 100 populiarių kanalų įvairiomis kalbomis, daugiau kaip pusė jų transliuojami HD raiška.

„Viasat Sporto“ kanalų rinkinys šių metų vasarą buvo pervadintas į „TVPlay Sportas“, o kanalas „Viasat Sport Baltic“ tapo „TVPlay Sports“ kanalu.

Penktadienį šį kanalą be jokio papildomo mokesčio gali matyti visi „Telia“ išmaniosios TV turėtojai, jokių aktyvavimo veiksmų imtis jiems nereikia.

„Telia“ išmaniosios televizijos vartotojų skaičius šių metų rugsėjo pabaigoje siekė 227 tūkst. ir per metus padidėjo dešimtadaliu. Nuo šiol „Telia“ išmaniąją TV namuose gali turėti net tik per šviesolaidinį ar plačiajuostį internetą, bet ir per „Telia“ 4G mobilųjį ryšį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)