J.Vainauskas – puikiai pažįstamas šalies krepšinyje, kadangi jam vadovaujant tuometis Vilniaus „Lietuvos rytas“ dukart laimėjo Europos taurės kovas, o kartą nusileido varžovams turnyro finale.

Sostinės klubas taip pat sėkmingai žaidė Eurolygoje ir penkiskart laimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovas.

„Šio sezono likimas didžiąja dalimi jau buvo nulemtas anksčiau, pasirinkus komandos administraciją, trenerius, žaidėjus.

Tačiau kiek įmanoma stengsimės visas šias pozicijas stiprinti“, – portalui lrytas.lt sakė J. Vainauskas.

Anot jo, jau nuo lapkričio bus pradėta galvoti apie kito sezono Panevėžio komandos formavimą.

„Kitais metais „Lietkabelio“ veidas turėtų labai smarkiai keistis. Esu įsitikinęs, kad Lietuvoje, kur yra tiek daug jaunų krepšinio talentų, komandoje turi būti daugiau 20-mečių, o ne 40-mečių“, – lrytas.lt kalbėjo J. Vainauskas.

Primename, kad iki šiol klubo direktoriaus pareigas užėmė Martynas Purlys. Krepšinis.lt susisiekus su juo, M. Purlys teigė tebedirbantis klube ir kol kas nežinantis, ar darbus dalinsis kartu su J. Vainausku, ar užims kurias nors kitas pareigas klube bei plačiau situacijos nekomentavo.

„Betsafe-LKL“ čempionate „Lietkabelis“ užima 4-ą vietą (4 pergalės, 2 nesėkmės), o trečiadienį iškovojo pirmą pergalę FIBA Čempionų lygoje: trečiojo turo rungtynėse C grupėje namuose 97:86 (24:29, 17:17, 31:19, 25:21) įveikė Nimburko ČEZ (Čekija) krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)