Pirmo lietuviško tokio tipo projekto komanda tiki, kad aukščiausių dvynių profesionaliame krepšinyje gyvenimo istorija, charizma ir neeilinės asmeninės savybės netruks suburti gerbėjų visame pasaulyje.

Susipažinti su dvynių gyvenimo istorija ir kasdienybe galima jau šiandien – „YouTube“ tinkle paskelbta pirmoji, įžanginė, kartu su Holivudo prodiuseriais kurto realybės šou – serialo „Twin Ballers“ serija.

Kol kas suplanuotos 6-ios tokios serijos, kurios dienos šviesą turėtų išvysti kas savaitę.

Lietuvoje mes jau nieko nenustebinsime, kartais žurnalistai ir sirgaliai daugiau apie mus žino, nei mes patys apie save. Tai serialas užsienio rinkai, kad jie susipažintų su mumis, žinotų, kas tokie esame, kuo užsiimame.
Darjušas Lavrinovičius

Pirmoje, įžanginėje Brolius pristatančioje serijoje užsiminta ir apie neišsipildžiusią Kšyštofo svajonę – debiutuoti NBA lygoje. Juo 2004-aisiais aktyviai domėjosi Toronto „Raptors“.

„Buvo momentų gyvenime, kada visi aplink galvojo, kad esame blogi žmonės... Bet mes žinome, kad tai netiesa“, – kalba Darjušas.

„Ta mūsų klaida, kaip aš vadinu, taip baisiai atsisuko prieš mus. Juoda dėmė visam gyvenimui. Gavau pasiūlymą, bet neišdavė vizos. Gal ir būčiau žaidęs NBA, jei ne tai...“, – brolį papildė Kšyštofas.

Brolius Lavrinovičius ir jų pusbrolį Andrejų Borodkiną 1999 metais teismas nuteisė kalėti už 1998 metų spalį įvykdytą 17-metės merginos išžaginimą. D. ir K. Lavrinovičiams buvo paskirta 5 metai laisvės atėmimo bausmė. Į laisvę broliai išėjo 2002-aisiais.

Reikėjo šeimos pritarimo

„Žmonės jau nuspręs – mylėti mus, ar nekęsti. Nesame aktoriai, mums iki jų – kaip iki mėnulio. Dėl to šiame seriale esame paprasti ir natūralūs.

Tai, ką matėte, tai nėra vaidybinis filmas, kur reikėtų didelių aktorinių sugebėjimų.

Tai mūsų autobiografija, dokumentika apie mus, apie praeitį, dabartį ir ateitį, lyg išplėstas interviu. Laukia daug darbo, į didžiuosius ekranus nežengiame, jei pasiseks su šiuo projektu, vėliau ateityje visko gali būti“, – pasakojo D. Lavrinovičius.

„Lietuvoje mes jau nieko nenustebinsime, kartais žurnalistai ir sirgaliai daugiau apie mus žino, nei mes patys apie save. Tai serialas užsienio rinkai, kad jie susipažintų su mumis, žinotų, kas tokie esame, kuo užsiimame ir panašiai“, – kalbėjo brolis.

„Prieš 3-4 savaites buvo išties labai įtemptas darbo grafikas, reikėjo ir filmuotis su šeimomis, ir krepšinio aikštelėje, ir kažkur toliau pavažiuoti, iki Trakų, iki Gedimino pilies ir panašiai. Viskas vyko greta treniruočių, tad reikėjo nemažai jėgų.

Bet tai vienintelis momentas, tos dvi savaitės, kurios atėmė daug laiko ir pastangų. Šiaip yra žmonių, kurie pataria, padeda, o mums belieka tik sutikti ar nesutikti. Be abejo, filmavimas – išties sudėtingas darbas“, – prisipažino Darjušas, išbandęs su broliu save naujame amplua.

Anot Darjušo, reikėjo rasti kompromisą su šeimyna. „Šį projektą šeima priėmė dvejopai. Iš vienos pusės norėtųsi ramiau gyventi, iš kitos pusės žvelgiant, žmona supranta, kad vyrui reikia veiklos. Aš ne tas žmogus, kuris sėdėtų namuose ir nieko nedarytų.

Mėgstu bendravimą, mėgstu išbandyti kažką naujo, kažko išmokti. Be abejo, mane šeima palaikė“, – teigė D. Lavrinovičius, atskleidęs, kad „Skycop“ ekipos draugams teko susitaikyti su tuo, kad kartais treniruotėse ar rungtynių metu bus papildomų kamerų, kurios filmuos juos ir brolius.

„Galbūt buvo ir nepatenkintų, bet jie turi suprasti, kad tai visos komandos labui, nieko blogo nedarome. Juk esame kaip šeima, turime aukotis vienas dėl kito“, – šypsojosi brolis.

Anot jo, drąsiai teigti, kad brolių ateitis – pramogų pasaulyje, bet ne šalia krepšinio aikštelės, dar negalima. „Matysime, tai artimiausių 3-5 metų vizija. Žiūrėsime, kaip pavyks. Minčių ir projektų daug, bet nežinai kaip pavyks.

Norime pabandyti, bet nuo krepšinio nutolti neketiname. Šis projektas – lyg papildomas mūsų darbas greta krepšinio“, – teigė brolis.

Greta Brolių – garsus filmų prodiuseris

Be internetinio TV šou planuojami tarptautiniai socialinių tinklų projektai, brolių aprangos linija ir kiti projektai.

Rugsėjo viduryje Lietuvoje viešėjusio ir su broliais dirbusio „Emmy“ nominuoto JAV televizijos ir dokumentinių filmų prodiuserio Gary Waksman ir jo komandos nuomone, įvairiapusė Lavrinovičių istorija ir jų charizmatiškos asmenybės yra galingas užtaisas, galintis sudrebinti ir paliesti ne tik krepšinio fanų, bet ir platesnės auditorijos, širdis.

Profesionalių sportininkų prekės ženklai pasaulyje – ne naujiena. „NBA“ žvaigždės Lebrono Jameso imperijos vertė 2016 m. siekė 275 mln. dolerių. Futbolininkas Cristiano Ronaldo, turintis vyrams skirtą mados prekės ženklą „CR7“, 2018 m. iš savo „papildomos veiklos“ uždirbo 108 mln. dolerių. „LavTwins“ – pirmas tokio tipo projektas Lietuvoje.

Ne paslaptis, kad profesionali krepšininkų karjera Darjušo ir Kšyštofo eina į pabaigą, o naujasis prekės ženklas – puiki galimybė pradėti visiškai naują gyvenimo etapą. Tiesa, kol „LavTwins“ komanda dirba prie ateities planų, plėtros į naujas rinkas strategijos ir naujų projektų kūrimo, patys broliai sako, kad šiuo metu visas jėgas atiduos Prienų „Skycop“ ir sieks sėkmingai užbaigti sezoną.

„Dabar dar koncentruosimės į aikštelę, nes čia yra pagrindinis mūsų darbas – kurti gražų krepšinį ir pasiekti LKL pusfinalius“, – teigia Darjušas. „Brolis šiandien labai pesimistiškas. Reikia sakyti, kad siekiam finalo, o kaip bus, matysim, – prideda Kšyštofas, – dėl „LavTwins“ irgi dirbam. Taip sunkiai filmavomės visą savaitę, o brolis neatsimena. Žiūrėsim, kaip gavosi.“

Projekto „LavTwins“ vadovo Roko Mickevičiaus teigimu, broliams koncentruojantis į sezoną, specialistų komanda dirba su nauju prekės ženklu ir jo stiprinimu užsienio rinkose – pirmieji žingsniai suplanuoti JAV, Kinijoje.

„Turime labai aiškius tikslus – norime įsitvirtinti didžiausiose pasaulio rinkose. „YouTube“ serialas yra tik pirmas žingsnis, skirtas susipažinimui su Lavrinovičių asmenybėmis ir gyvenimo būdu. Planuose – soc. tinklų projektai, originalus video turinys, mados linija ir vardiniai produktai. Konkrečių tolimesnių žingsnių išduoti negaliu, bet esu tikras, kad „LavTwins“, kaip ir patys broliai, netruks pralinksminti savo sekėjų.“

Anksčiau žaidę tokiuose Europos krepšinio granduose kaip Maskvos „CSKA“, Stambulo „Fenerbahce“, Madrido „Real“, Kauno „Žalgiris“, Lavrinovičiai kartu su „LavTwins“ sieks plėstis į kultūros ir pramogų pasaulį. Sekti „LavTwins“ veiklą galima socialiniuose tinkluose ir internetinėje svetainėje, adresu www.lavtwins.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)