Žalgiriečiai sirgalius kvietė nevėluoti į areną ir stebėti ypatingą, paslaptyje laikytą komandų pristatymą. O šis abejingų nepaliko: „Žalgirio“ pristatymas, ko gero, tikrai per gerbėjų kūnus privertė bėgioti šiurpuliukus.

„Žalgirio“ sirgaliai apie save galingai priminė vikingų skanduotės pagalba, tradiciškai prieš mačą vieningai drauge buvo sugiedotas ir Lietuvos himnas.

Ilgai laukto Eurolygos sezono atidarymo fiesta prasidėjo dar 18.30 val. Prie pagrindinio įėjimo į „Žalgirio“ areną žiūrovus pasitiko muzikos, šviesų bei dūmų šou derinys, prie pėsčiųjų tilto į Nemuno salą žygiuojančius aistruolius lydėjo kojūkininkai ir išraiškingieji „dangaus šokėjai“.

Po to veiksmas persikėlė į „Žalgirio“ arenos vidų, kuriame sirgaliai galėjo veidus papuošti žaliai-baltomis spalvomis, nemokamai pasidaryti laikiną tatuiruotę bei atsispausdinti nuotrauką, savo akimis išvysti praėjusį sezoną iškovotą Lietuvos čempionų trofėjų, išbandyti nemokamas virtualios realybės pramogas ar mesti iššūkį „Žalgirio“ esporto komandos nariui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)