Po mačo spaudos konferencijoje nusivylimo neslėpė ekipos strategas Gintaras Kadžiulis, kuris turėjo priekaištų lemiamu momentu svarbius sprendimus priėmusiems krepšininkams.

„Rungtynes pradėjome nepakankamai gerai, sprendimai ir puolime, ir gynyboje nebuvo geri, žaidėme per lėtai.

Vėliau sugrįžome į rungtynes, sunkiai dirbome, buvo ir puikių momentų. Tada varžovai ėmė keistis gynyboje, o mes neišnaudojome palankių situacijų puolime vienas prieš vieną.

Rungtynių pabaigoje buvo keletas atsakomybę prisiėmusių žaidėjų sprendimų, kurių nesupratau, o mums tai kainavo pergalę“, – teigė G. Kadžiulis.

Rezultatyviausias „Lietkabelio“ žaidėjas, 21 tašką pelnęs Paulius Valinskas pritarė treneriui.

„Rungtynes pradėjome labai blogai. Tada pagerinome gynybą, nebedarėme tokių psichologinių klaidų ir sugrįžome į rungtynes.

Atitrūkome dešimčia taškų, o varžovams pradėjus keistis gynyboje to neišnaudojome. Rungtynių pabaigoje sėkmė buvo varžovų pusėje ir mes pralaimėjome“, – dėstė P. Valinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)