Lapkričio 29 dieną Dainiaus Adomaičio auklėtiniai išvykoje išmėgins jėgas su Italijos rinktine, o gruodžio 2 dieną namuose, Vilniaus „Siemens“ arenoje dar kartą susikaus su Kroatijos ekipa, kurią pirmose rungtynėse išvykoje po atkaklios kovos nugalėjo rezultatu 84:83.

Būtent į pastarąsias rungtynes šeštadienį startavo bilietų prekyba. Juos platina Tiketa, o ypač palankiomis sąlygomis juos gali įsigyti LKF ir „Mes už Lietuvą“ nariai. Su specialiu kodu jie gaus 30% nuolaidą dviems bilietams. Akcija vyks iki spalio 9 dienos. Sirgaliai, kurie dar nėra tapę klubo „Mes už Lietuvą“ nariais, tai gali padaryti paspaudę čia.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Pasaulio taurės atrankoje kol kas žygiuoja be pralaimėjimų ir jau yra užsitikrinusi vietą 2019 metais kautis su geriausiomis planetos komandomis Kinijoje, tačiau kiekvienas likęs mačas – ypač svarbus, norint patekti į kuo stipresnį pajėgumo krepšelį, iš kurio burtų kelių bus suformuotos grupės Pasaulio čempionate.

„Labai svarbu, jog gana anksti pavyko užsitikrinti teisę kautis Pasaulio čempionate ir pamažu jau galime planuotis pasiruošimą šiam turnyrui. Tačiau norisi pabrėžti, kad nėra nesvarbių rungtynių ir per likusius susitikimus tikslas bus tik vienas – pergalės.

Tai svarbu, žvelgiant į artėjančią burtų traukimo ceremoniją, nes grupėje užėmus kuo aukštesnę vietą, Pasaulio čempionato starte galime gauti sąlyginai silpnesnių varžovų. Iš žaidėjų vis tiek reikalausime šimtaprocentinės koncentracijos ir nusiteikimo“, – sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr.treneris Dainius Adomaitis.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė prieš dvikovą namuose su Kroatijos rinktine, rungtynes su italais preliminariais duomenimis žais šiaurinėje šalies dalyje esančiame Brešos mieste, atnaujintoje „PalaLeonessa“ arenoje, kuri talpina 5200 žiūrovų. Dvikovos pradžia numatoma 20 valandą 15 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)