„Ryto“ dubleriai jau pirmame kėlinyje pabėgo į priekį – 28:13.

Antrajame kėlinyje vilniečiai toliau didino persvarą prieš Tomo Keršio treniruojamus jaunuosius „Žalgirio“ dublerius ir trečią kėlinį pradėjo pirmaudami 52:30.

Trečiame ketvirtyje „Perlas“, vedamas Karolio Giedraičio ir Mareko Blaževičiaus, nemažino apsukų ir dar labiau padidino savo pranašumą – 75:48.

Ketvirtasis kėlinys jau buvo tik formalumas, kuriame abi komandos leido pasireikšti mažiau žaidusiems krepšininkams. Tiek kauniečių, tiek vilniečių gretose aikštelėje pasirodė visi 12 rungtynėms registruotų krepšininkų.

Šeštadienį „Žalgiris-2“ Palangoje susitiks su „Kuršiais“, o „Perlas“ taip pat svečiuose rungtyniaus su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaservis“.

Tuo metu sekmadienį 17 val. 20 min. Vilniaus „Siemens“ arenoje susigrums pagrindinės „Ryto“ ir „Žalgirio“ komandos.

„Žalgiris-2“: Erikas Venskus 14 (12 atk. kam), Rokas Jokubaitis 13 (5 rez. perd.), Adomas Adomavičius 12, Lukas Uleckas 11, Marius Valinskas 10 taškų.

„Perlas“: Karolis Giedraitis 20 (8 rez. perd., 28 naud. bal.), Domantas Vilys ir Ąžuolas Tubelis po 14, Marekas Blaževičius 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)