Jame – ir vienas „Žalgirio“ lyderių – vidurio puolėjas Brandonas Daviesas, Kauno ekipos bokštui skirta 39 pozicija.

2017-2018 m. sezone B. Daviesas Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 17:25 min., per kurias pelnydavo po 9,3 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Eurohoops pažymi, kad po 19-os metų pertraukos į Finalo ketvertą patekusio „Žalgirio“ viena sėkmės priežasčių – būtent B. Daviesas.

„Eurolygoje debiutavęs amerikietis sezono metu neišvengė pakilimų ir nuosmūkių, tačiau jis visada buvo vienas kertinių Šarūno Jasikevičiaus gynybos plano žaidėjų“, – pažymi Eurohoops, pabrėždama, kad ketvirtfinalyje B. Daviesas dominavo ir gynyboje, ir puolime, taip pranokdamas kone visą priekinę „Olympiakos“ liniją. Ne veltui „Žalgirio“ vidurio puolėjas balandį pripažintas mėnesio naudingiausiu žaidėju.

Į ketvirtą dešimtuką taip pat pateko Vincentas Poirier (40 vieta, „Baskonia“), Janis Strelnieks (38, „Olympiacos“), Othello Hunter (37, CSKA), Stephane Lasme (36, „Panathinaikos“), Bryantas Dunstonas (35, „Anadolu Efes“), Jamesas Gistas („Panathinaikos“), Keithas Langfordas (33, „Panathinaikos“), Kostas Papanikolaou (32, „Olympiacos“), Jaycee Carrollas (31, Madrido „Real“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)