Trečio kėlinio viduryje įvykus susistumdymui tarp LaMelo Ballo ir Mindaugo Sušinsko, abu žaidėjai buvo pašalinti iš aikštelės. JBA ekipa, iki tol pirmavusi 15-os taškų skirtumu, pralaimėjo aikštės šeimininkams 114:124.

Apie pirmadienio rungtynių įvykius pranešimą išplatino ir JBA komandos atstovai, kuriame – ir L. Ballo atgaila.

„Esu nusivylęs įvykiais aikštelėje, labiausiai tuo, kad pakenkiau savo komandai ir tai kainavo mums pergalę“, – pripažino LaMello Ballas.

„Alytaus komanda – puiki, neturiu su nė vienu vaikinu jokių problemų. Nutiko žaidybinė situacija, į kurią reikėjo reaguoti kitaip. Visai tai jau praeitis, mokomės ir judam į priekį“, – rašoma pranešime.

JBA lygos įkūrėjas LaVaras Ballas taip pat nebuvo patenkintas savo žaidėjų pasirodymu. „Turime suprasti, jog viso šio pasaulinio turo metu mes esame svečiai, todėl privalome gerbti šeimininkus.

Neieškau situacijos kaltininkų, esmė tokia, kad krepšininkai privalo išlaikyti šaltą protą, valdyti emocijas ir siekti pergalės sportiniais principais. Dėkoju Alytaus komandai ir visai organizacijai už aukščiausios klasės priėmimą ir geras rungtynes.“

Alytiškis olimpietis ir krepšinio treneris Tomas Pačėsas taip pat nesureikšmino rungtynių metu kilusio incidento. „Emocinė situacija, kurioje neišlaikė jaunų žaidėjų savitvarda.

Nepateisinu tokių dalykų, tačiau svečius reikia deramai priimti, čia pritrūko kultūros ir iš mūsų pusės. Džiaugiamės galimybe priimti JBA USA komandą, esu labai patenkintas tuo, kad mūsų jaunimas turėjo puikią progą pasivaržyti su šiais Amerikos talentais. Neabejoju, kad ir žiūrovams patiko rungtynės. O to momento tikrai nereikia sureikšminti.“

JBA USA pasaulinį turą pratęs rungtynėmis Latvijoje. Spalio 8 d. JBA USA rinktinė susitiks su Liepojos krepšinio komanda.

Vėliau komanda keliaus į Rusiją. Daugiau informacijos apie JBA USA pasaulinį turą rasite oficialioje lygos Facebook paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)