Uostamiesčio atstovai žymiai geriau pradėjo mačą ir pirmoje jo dalyje pirmavo 21 taško skirtumu.

Nepalūžti anksčiau laiko šeimininkams padėjo įspūdingas naujoko iš Nigerijos Emmanuelio Omogbo pasirodymas. Aukštaūgis atakavo beveik šimtaprocentiniu taiklumu (7/8 dvitaškių, 10/12 baudų), surinko 24 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir nusipelnė iš viso 35 naudingumo balų.

Paskutiniame ketvirtyje legionierius gindamasis suspėjo paskui savo varžovus net trumpam pametęs sportinį batelį.

Trečiame kėlinyje Gedimino Petrausko auklėtiniai skirtumą buvo sumažinę iki vienženklio, bet „Neptūnas“ oponentų spurto nepramiegojo ir išvengė intrigos mačo pabaigoje.

„Neptūnas“ pataikė 11 tritaškių iš 20 (55 proc.), šeimininkų taiklumas iš toli siekė tik 15 proc. metimų (3/18).

Vasarą iš Pasvalio į Klaipėdą persikėlęs Osvaldas Olisevičius surinko 18 taškų (7/13 metimų). Aukštaūgis pakilo nuo suolo ir kartu su kitu naujoku Gyčiu Masiuliu buvo rezultatyviausias „Neptūno“ gretose, taip pat perėmė 3 kamuolius – daugiausia komandoje.

„Pieno žvaigždės“: Emmanuelis Omogbo 24 (10 atk. kam.), Ivaras Žviguris 12, Tomas Lekūnas ir Lance'as Jeteris – po 7.

„Neptūnas“: Gytis Masiulis (10 atk. kam.) ir Osvaldas Olisevičius – po 18, Jerai Grantas ir Tomas Delininkaitis – po 10.

Abiems komandoms tai buvo antrosios rungtynės šiame LKL sezone. Pirmosios ekipoms klostėsi skirtingai – „Pieno žvaigždės“ išvykoje 66:103 pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“, o „Neptūnas“ savoje aikštėje 100:76 sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)