Antradienį į Kauną atvyko ir naujausias pirkinys – prancūzas Leo Westermannas, su kuriuo sudaryta sutartis pagal formulę „1+1“.

Po metų, praleistų Maskvos CSKA gretose, Leo grįžo į miestą prie Nemuno, kur jį sutiko vyriausias „Žalgirio“ krepšininkas.

„Opa! Labas, labas! Aš – Paulius Jankūnas, būsiu kapitonas. Esu vienas jauniausių žaidėjų komandoje. Jeigu nori sėdėti kairėje – 100 eurų, viduryje – 500 eurų, o ten (toli dešinėje) – nemokamai“, – atvykėliui dėstė 34-erių metų puolėjas.

„Tu kapitonas, tai ir nuspręsk“, – nusišypsojo 26-erių metų L. Westermannas.

Lietuvos čempionų žiedą savo trofėjų kolekcijoje turintis įžaidėjas žaliai-baltą aprangą vilkėjo 2016–2017 m. sezone ir savo atsidavimu aikštelėje bei puikiu žaidimu iškart išsikovojo gerbėjų simpatijas.

„Sugrįžti į Kauną ir „Žalgirio“ areną – nuostabus jausmas. Dar kartą esu dėkingas „Žalgiriui“ už man suteikiamas galimybes. Praėjęs sezonas „Žalgiriui“ buvo tiesiog puikus. Kaip ir minėjau prieš metus, „Žalgiris“ auga kaip organizacija ir kaip komanda. Ties tuo dirbsime ir šį sezoną“, – teigė Leo.

„Žalgiryje“ jis ir vėl rungtyniaus 9-tuoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

„Šiuo metu jaučiuosi gerai. Dirbu, kad būčiau pasiruošęs žaisti 100 procentų. Pastaruoju metu treniravausi su Vilerbano ASVEL komanda ir Mantu Kalniečiu. Žaidžiau kontaktinį krepšinį, treniravausi situacijose „penki prieš penkis“. Bus matyti, ar iš karto galėsiu žaisti oficialiose rungtynėse, ar dar reikės kelias dienas palaukti“, – sakė L. Westermannas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)