Šį kartą Dimitrio Itoudžio auklėtiniai suklupo Zadare vykusio turnyro lemiamose rungtynėse, 76:86 neatsilaikę prieš Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkus.

CSKA gretose naujokas Alecas Petersas pelnė 16 taškų, 12 taškų pridėjo Nando De Colo, 10 – Cory Higginsas.

Stambulo komandai 16 taškų surinko Melihas Mahmutoglou, 14 – Mohammedas Ali, 12 – Janas Vesely (8 atk. kam.), 11 – Nicolo Melli.

„Sveikinu varžovus su pergale, jie šį kartą buvo geresni, – panašiai, kaip ir prieš savaitę, po rungtynių kabėjo CSKA treneris D. Itoudis. – Galima kalbėti apie smulkias detales – pramestas baudas, tolimus metimus, klaidas lemiamais momentais, nors jų iš viso padarėme tik 10.

To mes ilgainiui atsikratysime. Mane kur kas labiau neramina tai, kad mūsų priekinė linija varžovams visiškai nusileido po lenta – Kyle'as Hinesas ir Andrejus Voroncevičius neatkovojo nė vieno kamuolio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)