Svetislavo Pesičiaus auklėtiniai mirtiną dūrį praleido antrame kėlinyje, kurį pralaimėjo net 14 taškų skirtumu. Nors po pertraukos „Barcelona“ nuosekliai mažino atsilikimą ir galiausiai priartėjo vieno metimo atstumu, visiškai panaikinti deficito taip ir nesuspėjo.

Kauno „Žalgirį“ vasarą palikęs kanadietis Kevinas Pangosas buvo viena ryškiausių figūrų „Barcos“ puolime.

Įžaidėjui nedaug tetrūko iki dvigubo dublio: jis pelnė 10 taškų ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, be to, pataikė efektingą tritaškį su kėlinio sirena.

Rezultatyviau žaidė tik kitas naujokas Kyle'as Kuricas (16 taškų) ir Victoras Claveras (13 taškų). Latvis Rolandas Šmitas pridėjo 9 taškus.

„Baskonia“ gretose išsiskyrė Patricio Garino (16 tšk.) ir Shavonas Shieldsas (13 tšk.). Lietuvis Tadas Sedekerskis nuo atsarginių suolo nepakilo.

Finale šeštadienį baskai susitiks su Madrido „Real“, kuris antrajame pusfinalyje eliminavo varžybų šeimininkus Santjago de Kompostelos „Monbus Obradoiro“. Tai bus praėjusio sezono Ispanijos pirmenybių finalo pakartojimas.

Karališkasis klubas pusfinalyje triumfavo 81:61 (20:12, 20:22, 28:8, 13:19).

Šalies ir Eurolygos čempionams 17 taškų pelnė Sergio Llullas, 12 – Anthony Randolphas, 10 – Gabrielis Deckas.

„Monbus Obradoiro“ ekipoje 15 taškų surinko Kostas Vasileiadis, 14 – Albertas Sabatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)