„Neptūnas“ svečius iš Latvijos į nokdauną pasiuntė jau pirmosiomis rungtynių minutėmis – Kyle‘as Weaveris įpusėjus ketvirčiui pelnė dvitaškį, o aikštelės šeimininkai įgijo dviženklį pranašumą – 13:3.

Apsukų nemažinę Kazio Maksvyčio auklėtiniai po pirmojo kėlinio jau turėjo 18 taškų persvarą, o po dviejų ketvirčių – net 35 (47:12).

„Ventspils“ krepšininkai dviženklę taškų ribą pasiekė vos 19-ąją susitikimo minutę.

Roberto Štelmaherio kariauna per pirmąją susitikimo pusę itin strigo klaipėdiečių gynyboje – vos 2 pataikyti dvitaškiai iš 21 (9,5 proc.), 1 tritaškis iš 10 (10 proc.) bei stipriai pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių (13 prieš 27).

Per pirmuosius du kėlinius „Neptūnas“ surinko 81 naudingumo balą, tuo metu „Ventspils“ – -11.

Antroji susitikimo dalis buvo tik formalumas. Latvijos ekipos krepšininkams sunkiai sekėsi įveikti klaipėdiečių gynybą, o finalinis teisėjų švilpukas skelbė „Neptūno“ pergalę 85:38.

Uostamiesčio ekipa pergalingame mače surinko net 141 naudingumo balą, tuo metu „Ventspils“ – vos 11.

Prieš sezono pradžią „Neptūnas“ ketina sužaisti dar vienerias draugiškas rungtynes.

„Neptūnas“: Simas Galdikas 15, Gytis Masiulis 14 (4 blk.), Osvaldas Olisevičius 12, Jerai Grantas 10, Tomas Delininkaitis 8, Paulius Dambrauskas 7.

„Ventspils“: Marius Gulbis 11, Aaronas Johnsonas 6.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)