LaVaro Ballo sukurtos JBA krepšinio lygos rungtynės vyks ne kuriame nors iš Lietuvos didmiesčių, o Alytuje ir Jonavoje, penktadienį pranešė „Lietuvos ryto“ televizija.

Apie tai, kad kviečiasi Ballų šeimyną į Lietuvą, dar rugsėjo pradžioje Krepšinis.lt pasakojo Prienų „Skycop“ klubo direktorius Adomas Kubilius.

„Mes tikrai to norėtume, dar prieš paskelbiant naujieną apie JBA lygos tarptautinį turą, mes buvome susisiekę su JBA organizatoriais ir siūlėme jiems atvykti draugiškoms rungtynėms į Lietuvą. Jei jie įgyvendins tai, ką planuoja, realu brolius Ballus ir LaVarą sutikti vėl Lietuvoje, galbūt ir Prienuose. Būtų dar vienas įdomus įvykis. Turime visus kontaktus, tiek su LaVaru, tiek su jo komanda. Tą mintį jiems pasiūlėme kur kas anksčiau, nei jie išplatino naujieną apie tarptautinį JBA turą. Manau, jie turėtų užsukti į Lietuvą, nes, kaip bebūtų, Ballai turi daug ką čia prisiminti“, – kalbėjo A. Kubilius.

Tuo metu „Skycop“ treneris Virginijus Šeškus ne kartą tvirtino, kad bendravimas su Ballų šeima jam atėmė daug nervų ir netgi privertė galvoti apie pertrauką trenerio karjeroje.

Primename, kad Ballai ir realybės šou apie juos kūrėjai Lietuvą paliko balandžio pabaigoje.

Į Lietuvą krepšininkai LiAngelo Ballas ir LaMelo Ballas atvyko sausio pradžioje, jie žaidė Prienų – Birštono „Vytauto“ krepšinio klube.

Pernai gruodžio pradžioje pasirašius kontraktą, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Šių krepšininkų pavardė pastaraisiais metais išgarsėjo dėl aštriai kalbėti mėgstančio jų tėvo LaVaro ir brolio Lonzo žaidimo NBA. Dalis žmonių juos lygina su Jungtinių Valstijų garsenybių Kardashianų šeima.

LaVaras Ballas pernai atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai jį nedėkingumu apkaltino JAV prezidentas Donaldas Trumpas, teigiantis, kad padėjo jo sūnui LiAngelo išvengti kalėjimo dėl vagystės Kinijoje.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)