„Ažiotažas rungtynėms tikrai didelis. Mūsų organizuotas palaikymas bus vienas didžiausių, lyginant pastarųjų metų Lietuvos rinktinės rungtynes Lietuvoje. Per trumpą laiką iššlavėme visą 350 vietų turinčią tribūną prie Lietuvos rinktinės suolelio.

Tokio susidomėjimo jau seniai neteko regėti. Akivaizdu, kad Lietuvos sirgaliai yra išsiilgę tarptautinių batalijų. Be to, Lietuvos rinktinė po ilgo laiko grįžta į Vilnių sužaisti ne tik kontrolines, bet ir oficialias rungtynes, o tai dar labiau prisideda prie susidomėjimo“, – sakė Lietuvos rinktinės sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai ir vyriausiasis treneris, siekdami šventę susirinkusiems sirgaliams padaryti dar didesnę, nusprendė išsirinkti sektorius, kuriuose sėdinčius sirgalius po rungtynių pasveikins asmeniškai ir įteiks dovanų.

Mindaugas Kuzminskas (107 sektorius), Lukas Lekavičius (113 sektorius), Artūras Gudaitis (108 sektorius), Mantas Kalnietis (115 sektorius) ir Dainius Adomaitis (102 sektorius) kviečia aistruolius įsigyti bilietus į atitinkamus sektorius ir taip išreikšti palaikymą ne tik Lietuvos rinktinei, bet ir jiems asmeniškai.

Rinktinės nariai skolingi neliks ir žiūrovus tuose sektoriuose pamalonins dovanomis: vyrų rinktinės ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) atributika.

„Laukia šaunus, principinis derbis su Latvija. Pernai metais pasiruošimo cikle jiems nusileidome, todėl dabar esame nusiteikę tik revanšui. Kviečiame visus Lietuvos rinktinės aistruolius palaikyti mus, šiose svarbiose pasiruošimo Pasaulio čempionato atrankai, rungtynėse.

Mes pažadame už palaikymą atsilyginti dovanomis“, – kalbėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)