„Tikime, kad ši tikslinė finansinė parama sustiprins „Šiaulių“ krepšininkų komandą, skatins dar labiau negailėti savęs treniruotėse, sudarys sąlygas geresniam pasirengimui, suteiks sportininkams galimybę sėkmingai dalyvauti tarptautiniuose turnyruose bei siekti pačių geriausių rezultatų, o Šiaulių bankas tokiu būdu prisidės prie krepšinio istorijos kūrimo Lietuvoje, jos kultūros brandinimo ir, žinoma tikiu, kad ir prie pergalių, kurių taip trokšta krepšinio aistruoliai“, – pasirašant sutartį sakė Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

Savo ruožtu, klubo direktorius Mindaugas Žukauskas neabejojo, kad vedami bendrų tikslų abu partneriai turės naudos.

„Džiaugiamės, kad Šiaulių miesto krepšinio klubo partneriu tapo būtent Šiauliuose gimęs bankas, todėl esu įsitikinęs, kad tai bus geras ir naudingas tandemas. Šiaulių bankas yra lietuviškas bankas, o mūsų klubas siekia, kad komandoje rungtyniautų kuo daugiau mūsų šalies krepšininkų. Dėl šio tikslo gausiai investuojame į perspektyvius Lietuvos krepšinio talentus, siekdami išlaikyti ryšius su bendruomene. Smagu, kad mūsų ir banko tikslai yra nukreipti ta pačia linkme ir bendromis pajėgomis pasieksime ne vieną pergalę”, – kalbėjo klubo vadovas.

1992 m. įsteigtas Šiaulių bankas – didžiausias lietuviško kapitalo bankas. Šiaulių bankas - stabiliai ir nuosekliai augantis finansinis partneris, ypatingą dėmesį skiriantis verslo finansavimo ir vartojimo finansavimo sprendimams. Šiaulių bankas klientus aptarnauja 63-iuose klientų aptarnavimo padaliniuose 38 Lietuvos miestuose.

Oficialųjį sezoną „Šiauliai” atidarys savo žiūrovų akivaizdoje rugsėjo 20 d. FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynėmis su Sofijos „Levski Lukoil” iš Bulgarijos.

Naujojo sezono abonementus galima įsigyti visose „Ticketmarket” kasose arba internetu www.ticketmarket.lt. Kaina – 99 eurai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)