Įdomu, jog skelbiamame sąraše K. Pangosas yra vienintelis, vieno Eurolygos senbuvio marškinėlius pakeitęs į kito.

Visi likę žaidėjai migravo tarp Eurolygos naujokų, prestižinį turnyrą palikusių ekipų arba atvyko iš NBA lygos. „Žalgirio“ naujokai į šį sąrašą nepateko.

Eurolygos svetainė pažymi, kad priviliojusi įžaidėją iš Kanados, „Barcelona“ gavo aukštu krepšinio intelektu pasižymintį, kūrybingą ir retai klystantį atakų organizatorių, kuris turėtų puikiai papildyti Thomaso Huertelio greitį ir vikrumą.

Į reikšmingiausių perėjimų dešimtuką taip pat įtraukti Scottie Wilbekinas (iš Stambulo „Daruššafaka“ į Tel Avivo „Maccabi“), Nemanja Nedovičius (iš Malagos „Unicaja“ į Milano „AX Armani“), Keithas Langfordas (iš Rišon Leziono „Maccabi“ į Atėnų „Panathinaikos“), Joffrey Lauvergne (iš San Antonijaus „Spurs“ į Stambulo „Fenerbahče“), Shane'as Larkinas (iš Bostono „Celtics“ į Stambulo „Anadolu Efes“), Darrunas Hilliardas (iš San Antonijaus „Spurs“ į Vitorijos „Baskonia“), Petteri Koponenas (iš „Barcelona“ į Miuncheno „Bayern“), Kimas Tillie (iš Pirėjo „Olympiakos“ į Las Palmaso „Gran Canaria“) ir Alecas Petersas (iš Finikso „Suns“ į Maskvos CSKA).

Primename, kad K. Pangosas su „Barcelona“ pasirašė dvejų metų trukmės sutartį.

Praėjusiame sezone jis buvo vienas svarbiausių trečią vietą Eurolygoje užėmusio „Žalgirio“ ginklų. Per rungtynes 25-erių gynėjas vidutiniškai pelnydavo 12,7 taško (pirma vieta komandoje) ir atlikdavo 5,9 rezultatyvaus perdavimo (trečia vieta visoje lygoje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)