„Žalgirio“ rungtynės – vienas puikiausių laisvalaikio praleidimo būdų, todėl norėdami susipažinti su miesto naujokais, „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis ir „Žalgirio“ šokėjos apsilankė Kauno technologijos universiteto (KTU) ir Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) įvadinių savaičių renginiuose ir supažindino studentus su visu sąrašu linksmybių, laukiančių jų per rungtynes.

Praėjusią savaitę KTU studentų miestelyje netrūko žalgirietiškų akcentų. Čia KTU organizuotos „Įvadinės savaitės 2018“ metu su šviežiai iškeptais pirmojo kurso studentais bendravo „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė.

D.Belickaitė kartu su Žalgiriniu bei „Žalgirio“ šokėjomis domėjosi, ar į Kauną studijuoti atvykę studentai domisi krepšiniu bei pažįsta „Žalgirio“ komandos žaidėjus. Nors daliai kalbintų studentų kauniečių ekipos naujokai pasirodė kiek kietesnis riešutais, tarp pirmakursių atsirado tiksliai daugumą naujųjų žalgiriečių įvardinusių pašnekovų.

Iš įvairių Lietuvos kampelių į Kauną atvykę studentai atskleidė, jog studijuodami Kaune bandys artimiausiu metu gauti ir neoficialų Kaune gyvenančių „fuksų“ krikštą – apsilankyti „Žalgirio“ arenoje vykstančiose Kauno klubo rungtynėse. Čia pirmą kartą apsilankysiančių lauks įvairios pramogos bei daug nemokamų renginių, kuriuose smagiai praleis laiką net ir mažiau krepšiniu besidomintys arenos lankytojai.

Krepšinio rungtynės studentus vilios ir patraukliomis kainomis – bilietas į Eurolygos rungtynes kainuos tik nuo 6 eurų, o studentai galės pasinaudoti dar ir jiems priklausančiomis nuolaidomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)