„Juventus“ gretose nerungtyniavo po Achilo sausgyslės traumos sveikstantis Kenny Gainesas. Kitą savaitę prie Utenos komandos prisijungs vidurio puolėjas ir atakų organizatorius.

Vaido Čepukaičio ir Arvydo Šikšniaus metimų dėka uteniškiai pirmieji pabėgo į priekį (4:0), tačiau svečiai iš Rusijos sužaidus keturias minutes atstatė pusiausvyrą – 6:6. Connoro Burchfieldo bei V. Čepukaičio metimai vėl leido „Juventus“ klubui nutolti (11:6), o gana nerezultatyviai vykusio pirmojo kėlinio pabaigoje skirtumas nepatiko – 13:8.

Antrojo kėlinio pradžioje iš toli pataikė Aleksandras Zakharovas, dvitaškį pridėjo Dovis Bičkauskis ir uteniškių pranašumas pirmą kartą tapo dviženklis – 18:8. Įpusėjus antrajam kėliniui komandas jau skyrė šešiolika taškų (28:12), o „Jenisej“ komanda buvo priversta prašyti pasitarimo. Nepaisant pasitarimo, „Juventus“ ir toliau tolo ir įpusėjus susitikimui buvo priekyje rezultatu 36:17.

Po didžiosios pertraukos „Juventus“ į priekį vedė D. Bičkauskis, tačiau daugiausiai baudų metimų dėka Krasnojarsko komanda neleido uteniškiams dar labiau padidinti skirtumo – 42:23. Likus žaisti pustrečios minutės V. Čepukaitis sugrąžino uteniškiams aštuoniolikos taškų persvarą (50:32), o netrukus skirtumas vėl viršijo dvidešimties taškų ribą – 56:33. Ketvirčio pabaigoje pirmuosius savo taškus pelnė Arnas Beručka iš toli pataikė A. Zakharovas, o prieš paskutines dešimt minučių „Juventus“ pirmavo rezultatu 63:35.

Ketvirtajame kėlinyje sužaidus dvi minutes Arminas Kleišys ir A. Beručka pataikė dvitaškius, o „Juventus“ atotrūkis viršijo trisdešimties taškų ribą – 69:38. Per likusį laiką Ž.Urbonas jau tausojo savo lyderius, leido pasireikšti jaunimui, tad skirtumas šiek tiek sumažėjo. Visgi „Juventus“ įtikinamai laimėjo rungtynes rezultatu 81:59.

„Juventus“ klubui 17 taškų pelnė Gytis Radzevičius, 12 – Dovis Bičkauskis, 11 – Aleksandras Zacharovas, 9 – Vaidas Čpukaitis, po 8 – Connoras Burchfieldas ir Arnas Beručka, po 7 – Arvydas Šikšnius ir Karolis Guščikas, 2 – Arminas Kleišys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)