Rezultatyviausiai latvių gretose žaidė Martins Meiers – 17 taškų (12 atkovotų kamuolių), Artjoms Butjankovs pridėjo 11 taškų, po 8 taškus pelnė Arturass Ausejas, Ojars Silinš, Andrejs Gražulis ir komandos kapitonas Janis Blumas.

Suomius į priekį vedė „Lietkabelio“ legionierius Jamaras Wilsonas – 17 taškų (4 rez. perd.), 17 taškų pelnė Antti Kanervo – 17 taškų, dvigubą dublį surinko Mikael Jantunen – 10 taškų ir 11 atkovotų kamuolių.

Kaimynai latviai šį ketvirtadienį pradėjo rinktinės stovyklą, tiesa, ir jiems nepavyko suburti pačios stipriausios sudėties.

Komandoje nėra ne tik traumuoto Niujorko „Knicks“ aukštaūgio Kristupo Porzingio, bet ir kitų dviejų NBA atstovų – šių metų naujokų biržoje Bruklino „Nets“ pašaukto Rodiono Kurucos bei San Antonijaus „Spurs“ puolėjo Davio Bertanio.

Veikiausiai prie rinktinės neprisijungs ir jo brolis Dairis, debiuto „Barcelona“ (Ispanija) klube laukiantis Rolandas Šmitas, iš Panevėžio „Lietkabelio“ į Stambulo „Daruššafaka“ (Turkija) vasarą persikėlęs Žanis Peineris bei Las Palmaso „Gran Canaria“ jaunasis talentas Anžejus Pasečnikas. Visi šie krepšininkai ruošiasi Eurolygos sezonui.

Primename, kad rugsėjo 9 d. Arnio Vecvagaro auklėtiniai Vilniuje išbandys jėgas su Lietuvos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)