Praėjusį mėnesį policiją į namus Los Andželo priemiestyje Sherman Oakse iškvietė 27-erių žaidėjo mama, kalbėjusi apie neprognozuojamą sūnaus elgesį.

Atvykusius pareigūnus T. Honeycuttas pasitiko kulkomis. Nė vienas policininkas susišaudymo metu nebuvo sužeistas, bet užmegzti ryšio su krepšininku nepavyko.

Į namą įsilaužusi Specialiųjų tyrimų (SWAT) komanda rado nebegyvo T. Honeycutto kūną. Vėliau patvirtinta, kad amerikietis nusišovė.

Praėjusį sezoną „Chimki“ aprangą vilkėjęs puolėjas vidutiniškai per rungtynes Eurolygoje pelnė 9,2 taško ir atkovojo 5,4 kamuolio. VTB lygoje jis vidutiniškai pelnė 10,3 taško ir atkovojo 6,4 kamuolio.

T. Honeycuttas 2011 metų NBA naujokų biržoje Sakramento „Kings“ komandos buvo pakviestas 35-uoju šaukimu. Šiai NBA ekipai jis atstovavo dvejus metus ir persikėlė į Europą.

Senajame žemyne žaidėjas vilkėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ir Maskvos srities „Chimki“ klubų marškinėlius. Su pastarąja 2015 metais jis triumfavo Europos taurėje. Tais metais „Chimki“ treniravo Rimas Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)