Žiniasklaidos grupę valdanti bendrovė „Lietuvos rytas“, kurios generalinis direktorius yra G. Vainauskas, Valstybiniam patentų biurui pateikė prašymą registruoti prekės ženklą „RYTAS“.

Paraiška pateikta birželio pabaigoje po to, kai paskelbtas naujasis reprezentacinio sostinės klubo pavadinimas, prekės ženklą numatoma naudoti sportinėje veikloje.

Bet dabartiniai ekipos vadovai aplenkė buvusį savininką. Pasirodo, naują komandos pavadinimą jie buvo numatę dar metų pradžioje – patentų biurui sausio 31 d. buvo pateikta prekės ženklo „Basketball club Rytas“ paraiška, birželio viduryje ženklas jau buvo užregistruotas.

Pirmosioms apie alternatyvius prekės ženklus paskelbusioms „Verslo žinioms“ G. Vainauskas situaciją pakomentavo lakoniškai.

„Mes registruojame viską, kas mums svarbu“, – sakė buvęs ilgametis Vilniaus klubo prezidentas.

Primename, kad iš klubo veiklos jis pasitraukė prieš metus, vėliau neliko ir jį pakeitusio europarlamentaro Antano Guogos, o svarbiausiumi žmogumi klubo struktūroje tapo generalinis direktorius Darius Gudelis.

Nebelikus tiesioginių saitų su „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupe, šią vasarą klubas sutrumpino savo pavadinimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)