20 sezonų „Barcelonos“ komandoje ir vieną Memfio „Grizzlies“ ekipoje NBA lygoje praleidęs J. C. Navarro kabina sportinius batelius ant vinies.

Tačiau „Barcelonos“ klubo 38-erių katalonas nepalieka. Skelbiama, kad J. C. Navarro toliau darbuosis Barselonos klubo struktūroje, krepšinio sekcijoje.

Kokias pareigas jis užims, netrukus bus paskelbta specialios spaudos konferencijos metu.


Pagrindinės Barselonos ekipos marškinėlius J. C. Navarro apsivilko dar 1997-aisiais ir per tą laiką su Katalonijos komanda iškovojo net 35 titulus.

Du kartus – 2003 ir 2010 m. jam pavyko tapti Eurolygos čempionu. 2003-iaisiais šiame turnyre jis triumfavo kartu su Šarūnu Jasikevičiumi.

Kartu su P. Gasoliu snaiperis buvo ilgametis Ispanijos rinktinės lyderis, atstovaudami nacionalinei šalies ekipai du bičiulai kartu iškovojo 10 medalių. Tarp jų – 2006-ųjų pasaulio čempiono titulas, 2009 ir 2011 m. Europos čempionatų bronza.

Du kartus „La Bomba“ tapo olimpinių žaidynių vicečempionu, 2016-aisiais Rio de Žaneire iškovojo bronzos medalį.

NBA lygoje J. C. Navarro žaidė 2007-2008 m. sezone, už Atlanto snaiperis buvo išrinktas į geriausių sezono naujokų rinktinę.

Visgi, nors NBA čempionate vidutiniškai rinko po 10,9 taško per rungtynes, po vieno sezono Barselonai ištikimas katalonas nusprendė sugrįžti rungtyniauti į Europą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)