Praėjęs sezonas puolėjui iš Lietuvos buvo permainingas. Jį krepšininkas pradėjo Burgoso komandoje Ispanijoje, tačiau joje negavo žaidimo laiko ir sugrįžo į gimtinę, kur apsivilko Kėdainių „Nevėžio“ marškinėlius ir LKL čempionate pelnė po 9,3 taško.

Kaip skelbia „El Correo“ žurnalistas Sergio Eguia, ilgalaikę sutartį su Vitorijos klubu turinčiam puolėjui bus suteiktas šansas žaisti pagrindinėje „Baskonia“ ekipos sudėtyje.

Anot pranešimo, T. Sedekerskiui vieta komandos sudėtyje atsilaisvino po to, kai Pirėjo „Olympiakos“ klubas perpirko teises į latvį Janį Timmą.

Anot žurnalisto, treneriui Pedro Martinezui imponuoja nesavanaudiškas lietuvio žaidimas – 201 cm ūgio puolėjas geba sėkmingai gintis, gali ne tik pataikyti iš toli, tačiau ir pats sėkmingai žaisti po lenta.

Lietuvio charakteristika yra visiškai kitokia, nei kitų „Baskonia“ ekipos naujokų amerikiečių.

Puolėjas Shavonas Shieldsas ir atakuojantis gynėjas Darrunas Hilliardas mėgsta turėti kamuolį savo rankose, o T. Sedekerskis puikiai gali žaisti ir be jo, taip pat geba atakuoti nugara į krepšį.

T. Sedekerskis „Baskonia“ komandai jau yra atstovavęs 2016-2017 m. sezone. Tiesa, tuomet tiek Ispanijos lygoje, tiek Eurolygoje lietuvio vaidmuo buvo tik epizodinis.

Be T. Sedekerskio ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, Eurolygoje kitą sezoną žais dar trys Lietuvos atstovai – Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis atstovaus Milano „AX Armani“, o Lukas Lekavičius – Atėnų „Panathinaikos“ komandai.

„Olympiakos“ trenerių štabe Davido Blatto asistentu dirbs kęstutis Kemzūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)