Vyrų komandos trenerių štabą artėjančiais metais sudarys vyr. treneris D. Adomaitis, latvis Uvis Helmanis, Mindaugas Brazys bei fizinio parengimo treneris Evaldas Kandratavičius.

„Mindaugas bei Uvis dalinsis trenerio asistento pareigas, o Evaldas ir toliau liks asistentu bei fizinio parengimo treneriu klube ir stebės jaunimo komandų pasirengimą bei tobulėjimą“, – teigė D. Adomaitis.

Prieš artėjantį sezoną Vilniaus „Ryto“ klubas sustiprino naujų talentų paieškas ne tik vietiniuose frontuose, bet ir užsienyje. Ispanas Alberto Blanco ir toliau atliks tarptautinio komandos skauto pareigas, ieškos naujų žaidėjų vyrų ir jaunimo programai užsienyje. Tarptautinis komandos skautas daugiausiai darbuosis Ispanijoje.

„Ryto“ dublerių komandos Nacionalinėje krepšinio lygoje „Perlas“ vairą ir toliau laikys Arvydas Gronskis. Regionų krepšinio lygoje rungtyniausiančios „Rytas 2“ vyriausiojo trenerio pareigas eis Andrius Šležas.

Perspektyviausi Vilniaus jaunieji krepšininkai lieja prakaitą „Ryto“ arenoje jau nuo rugpjūčio 1 dienos.

Vilniaus „Rytas“ į pirmąją artėjančio sezono treniruotę rinksis jau šį ketvirtadienį „Ryto“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)