Šia žinia „Facebook“ socialiniame tinkle pasidalino pats klubas.

„Molėtų „Ežerūnas“ ir toliau stiprina savo gretas. Prie klubo valdybos prisijungė Saulius ir Mindaugas Kuzminskai. Saulius Kuzminskas taip pat buvo išrinktas naujuoju klubo prezidentu. Kadenciją baigęs Eimantas Narušis ir toliau lieka klubo valdyboje“, – skelbiama klubo feisbuko paskyroje.

„Tiesiog visai netyčia susitikę išsikalbėjome su Eimantu (Narušiu, buvusiu „Ežerūno“ žaidėju ir vienu klubo vadovų, – aut.), jam kilo mintis pasiūlyti. Pasitariau su broliu ir nutariau, kad bus labai įdomu. Noriu padėti auginti klubą ir jaunimą, pritraukti rėmėjus, grąžinti į areną sirgalius“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ pasakojo naujasis Molėtų komandos prezidentas, 36-erių Saulius Kuzminskas.

„Brolis oficialiai yra valdybos narys, tačiau sezono metu jis prie veiklos prisidės labiau epizodiškai, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Saulius. – Žinote, šioje karjeros stadijoje daugiau tikėtis būtų sunku. Bet jis prisidės ir savo patarimais, aktyviai viską stebės iš šalies. Mindaugas prisidės tiek žiniomis, tiek savo vardu.“

Praėjusiame NKL reguliariajame sezone Molėtų „Ežerūnas“ iškovojo 19 pergalių ir patyrė 20 nesėkmių, užėmė 7-ą vietą, o aštuntfinalio serijoje nusileido Tauragės krepšinio klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)