Lietuvės užtikrintai pradėjo rungtynes (8:0), o įpusėjus antrajam kėliniui jau turėjo solidų pranašumą (30:10). Varžovės į tai atsakė sėkminga atkarpa ir po dviejų kėlinių turėjo tik 11-os taškų deficitą.

Aikštelės šeimininkės po ilgosios pertraukos vėl susigrąžino saugų pranašumą (59:40), kurį pavyko išsaugoti iki susitikimo pabaigos.

Lietuva: S.Visockaitė 18 tšk. (11 at. kam.), U.Čižauskaitė 10 tšk., A.Garčinskaitė 8 tšk., A.Švėgždaitė ir R.Kinkevičiūtė po 7 tšk.

Baltarusija: I.Venskaja 15 tšk., Y.Liabedzich 13 tšk., K.Jeramejeva 9 tšk.

Šeštadienį lietuvės susitiks su Latvijos bendraamžėmis. Rungtynės vyks krepšinio mokykloje „Žalgiris“ (Naglio g. 4a., Kaunas), jų pradžia – 16 valandą.

Rugpjūčio 17-25 dienomis Kaune varžysis 16 stipriausių Europos komandų, kurios rungtyniaus Kauno krepšinio mokyklos „Žalgiris“ salėje (Naglio g. 4a) ir Kauno sporto halėje. Lietuvos jaunučių merginų rinktinė kausis D grupėje kartu su Danijos, Vokietijos ir Rusijos rinktinėmis. Lietuvės grupės ir aštuntfinalio rungtynes žais Kauno sporto halėje. Įėjimas į visas rungtynes nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)